Electronica en elektrotechniek

De electronica en electrotechniek sector in Bulgarije is leidend door het grote aantal beschikbare specialisten in electrotechniek in BulgarijeBulgarije heeft een leidende positie op het gebied van elektrotechniek, productie van electronica en research & development

Op het gebied van electronica en de electronica sector speelt Bulgarije een belangrijke rol in Europa. Vele grote electronica bedrijven hebben een vestiging in Bulgarije vanwege de grote beschikbaarheid van ervaren engineers en assemblage personeel tegen gunstige loonkosten, gemakkelijke toegang tot Europese markten, Russische/GOS markten en de markt in het Midden-oosten.

Ook zijn er vele joint-ventures op electronica gebied actief in Bulgarije. Het vormen van een joint-venture tussen een Bulgaarse en buitenlandse partij is interessant vanuit economisch en fiscaal perspectief. Ook maakt het moderne en flexibele Bulgaarse vennootschapsrecht het vormen van een joint-venture erg gemakkelijk.

 

Legio mogelijkheden voor electronica ondernemingen

Juist  voor electronica ondernemingen is het vinden van de juiste locatie voor het bedrijf niet ingewikkeld. Er is namelijk in Bulgarije zeer veel gekwalificeerd personeel beschikbaar voor de elektrotechniek, zowel in de kleinere als grotere plaatsen.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u gratis en vrijblijvend worden geïnformeerd over dit of een ander onderwerp op de website? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact opnemen
No comments yet.

Geef een reactie