Officieel Bulgaars adres (registered office)

Met de adresservice voldoet uw Bulgaarse vennootschap aan alle vereisten voor het hebben van een officieel statutair adres / registered office in BulgarijeOfficieel Bulgaars adres (registered office)

Iedere Bulgaarse vennootschap, filiaal of branch office dient geregistreerd te zijn op een officieel Bulgaars adres. Het doel van dit statutaire adres is dat iedere instantie of organisatie de onderneming kan aanschrijven. Een dergelijk officieel adres wordt ook wel statutaire zetel of registered office genoemd.

 

Adresservice

Wij bieden twee diensten aan om te voldoen aan de eis tot het hebben van een officieel Bulgaars statutair adres (registered office).

Standaard adresservice

De standaard registered office service is een basisdienst voor het ontvangen van post van officiële instanties per post en email. Ontvangen correspondentie zal per email worden doorgestuurd.

Uitgebreide adresservice

Met de uitgebreide adresservice kan op naam van uw vennootschap, behalve officiële correspondentie, ook andere zakelijke post of pakketten worden ontvangen. Ontvangen correspondentie kan per email of post naar u worden doorgestuurd.

 

Kosten voor het doorsturen van correspondentie

Het doorsturen van correspondentie per email is volledig kosteloos. Voor het doorsturen per post worden de portokosten in rekening gebracht en een handelingsfee van € 2,50 per zending.

Voordelige tarieven

Bekijk onze prijslijst voor onze voordelige tarieven voor onze Bulgaarse registered office service en overige diensten in Bulgarije.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u gratis en vrijblijvend worden geïnformeerd over dit of een ander onderwerp op de website? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact opnemen
No comments yet.

Geef een reactie