Outsourcing diensten

Via outsourcing naar Bulgarije kunnen de arebeidskosten, productiekosten en inkoopskosten significant worden verlaagdDe laagste belastingen en loonkosten van Europa via de outsourcing diensten van Bedrijfsoprichtingen Bulgarije

Bulgarije heeft niet alleen de laagste belastingen van Europa, maar ook de laagste arbeids- en loonkosten en de beste arbeidsvoorwaarden.

Wie een land zoekt dat hoogopgeleid en gemotiveerd personeel tegen de laagste loonkosten en beste voorwaarden biedt, komt maar bij één land uit: Bulgarije!

 

Wat is outsourcing

Bij outsourcing ligt de nadruk van een bedrijfsverplaatsing of verplaatsing van de gehele activiteiten of een deel van de activiteiten op het behalen van een kostenvoordeel bij de productie of inkoop van een of meerdere producten. Vaak wordt gedacht dat alle bedrijfsverplaatsingen om fiscale reden worden gedaan, echter dat is volstrekt onjuist. Ondernemingen verplaatsen zich net zo goed om voordelen te behalen op het gebied van productiekosten en inkoopkosten.

 

Een vennootschap of geen vennootschap

Er zijn uiteraard goede argumenten om te kiezen voor het oprichten van een Bulgaarse vennootschap, bijvoorbeeld voor ondernemers die in Bulgarije hun goederen in eigen beheer willen produceren, bijvoorbeeld via het opzetten van een eigen fabriek of werkplaats in Bulgarije. Uiteraard is het mogelijk om voor deze onderneming, fabriek of werkplaats het juiste personeel te vinden. Op deze wijze profiteren ondernemers niet alleen van de lage Bulgaarse loonkosten en gunstige arbeidsvoorwaarden, maar van alle voordelen die Bulgarije in petto heeft.

 

Kosten besparen zonder grote investeringen via business process outsourcing (BPO)

Bij Business Process Outsourcing hoeft er geen vennootschap te worden opgericht of een onderneming te worden gestart in Bulgarije. Bij deze vorm van outsourcing wordt er een bedrijfsproces of worden er meerdere bedrijfsprocessen uit handen gegeven om deze processen elders te laten uitvoeren waar de uitvoering van deze processen goedkoper is. Op deze wijze dalen de arbeids-, productie- en inkoopskosten aanzienlijk.

Denk hierbij aan een Belgische onderneming die zijn producten in Bulgarije laat produceren of een IT bedrijf dat zijn call center uitbesteed, maar bijvoorbeeld ook een verkoper die zijn producten via een ander land goedkoper kan inkopen. In alle gevallen dalen de kosten en stijgt de winst, zonder dat er grote investeringen zijn gedaan en zonder het opzetten van een onderneming, werkplaats of fabriek.

De voordelen van “business process outsourcing (BPO)” zijn dan ook groot.

 

Waarom Bulgarije?

Wie aan outsourcing denkt, zal dit wellicht associëren met landen als China en India. Echter, Bulgarije is het nummer één outsourcing land van Europa vanwege de vele voordelen die Bulgarije te bieden heeft.

Bulgarije is volwaardig lid van de Europese Unie, wat betekent dat in Bulgarije geproduceerde producten en in Bulgarije gekochte goederen zonder invoerrechten en problemen binnen de gehele Europese Unie, in iedere EU-lidstaat verkocht kunnen worden en naar ieder land van de Europese Unie getransporteerd kunnen worden. Dit komt door het principe van de vrije Europese markt, één van de pijlers waarop de Europese Unie is gebaseerd.

Bulgarije biedt dus de voordelen van de meer bekende outsourcing landen als China en India, maar dan zonder de ingewikkelde procedures en hoge kosten voor invoer van producten vanuit deze landen.

Bulgarije kent voor zowel grote als kleinere ondernemingen vele aantrekkelijke voordelen. Hierbij kan worden gedacht aan o.a. flexibel arbeidsrecht, aanzienlijke fiscale voordelen, door de overheid gefinancierde scholingsprogramma’s, vele subsidies en overheidsbijdragen van loonheffingen. Deze regelingen gelden voor alle ondernemingen, en dus niet alleen voor multinationals, waardoor het voor grote en kleine ondernemingen wel erg makkelijk wordt gemaakt om zo een sneller groei te realiseren met minimale bedrijfsrisico’s.

 

Grote en kleine outsourcingsprojecten in goede handen bij bedrijfsoprichtingenbulgarije.be

Bedrijfsoprichtingen Bulgarije heeft reeds vele outsourcing projecten uitgevoerd, dit zijn zowel grote projecten als kleine projecten.

Alle projecten zijn ook van zeer diverse aard, zoals bijvoorbeeld: administratieve projecten, call centers, productie, assemblage, IT- gerelateerde werkzaamheden, logistiek, opslag, warehousing, klantenservice, en nog veel meer.

Ook maakt het niet uit of u voor korte of lange duur wilt outsourcen, onze inzet zal altijd zijn om uw outsourcing project tot een succes te maken.

 

Complete productielijnen naar Bulgarije

Als organisatie zijn we uiteraard bijzonder trots op het feit dat we beschikken over een tevreden klantenbestand.

Cliënten die bijvoorbeeld, met het volste vertrouwen, hun complete productie via ons naar Bulgarije hebben verplaatst via een or meerdere van onze outsourcing diensten.

 

Het juiste personeel voor ieder project

Voor Bedrijfsoprichtingenbulgarije.be zijn inmiddels zo’n 550 medewerkers werkzaam in de outsourcing-tak. Deze mensen werken dagelijks met plezier voor de outsourcing projecten van onze cliënten. We durven dan ook met een gerust hart te stellen dat we iedere mogelijke gewenste specialisatie in huis hebben. Daarnaast beschikken we over een enorm groot netwerk van eigen mensen, arbeidsbureaus, overheidsinstanties en universiteiten in Bulgarije en ervaren HRM managers om er voor te kunnen zorgen dat de juiste persoon altijd op het juiste project terecht komt.

Voor ieder mogelijk project zullen de de juiste persoon qua kennis, opleiding, expertise en ervaring kunnen vinden. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen en mogelijkheden aan ons kenbaar te maken en we gaan voor u aan de slag!

 

Alle risico’s tot een minimum beperkt

Omdat u ondernemer bent en hoogstwaarschijnlijk het Bulgaarse arbeidsrecht, systeem van sociale zekerheid, belastingwetgeving en andere wetgeving niet kent, nemen wij graag deze zorgen uit handen. Personeel kan namelijk onder contract staan bij bedrijfsoprichtingenbulgarije.be, zodat u nooit geconfronteerd zal worden met aansprakelijkheden.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u gratis en vrijblijvend worden geïnformeerd over dit of een ander onderwerp op de website? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact opnemen
No comments yet.

Geef een reactie