Over ons

Over ons bedrijfsoprichtingenbulgarije.be

Bedrijfsoprichtingenbulgarije.be is een initiatief van VEG Corporate services, een divisie van Balkan C & T OOD. VEG Corporate services is een corporate services provider, met kantoren in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Letland en Bulgarije.

VEG Corporate services is zowel actief als leverancier voor professionele partijen (groothandel) als op de eindmarkt.

Door haar sterke positie in de markt heeft VEG Corporate services inmiddels een enorm krachtig netwerk bestaande uit advocaten, juristen, fiscalisten, administratiekantoren, overheidsinstanties, arbeidsbureau’s in Bulgarije en daarbuiten. Het is dan ook niet vreemd dat wij cliënten hebben in nagenoeg iedere denkbare branche.

Het doel van de website, bedrijfsoprichtingenbulgarije.be, is om door de sterk groeiende vraag naar bedrijfsoprichtingen in Bulgarije als Bulgaarse outsourcingsprojecten één website met alle van toepassing zijnde informatie te bieden.

 

Even voorstellen:

Arjan van Eersel

Arjan van Eersel

 

Arjan van Eersel is een van de oprichters van VEG Corporate services. Met zijn juridisch- en fiscale scholingen in combinatie met de ruim 10 jaar ervaring in internationale fiscaliteit en Bulgaarse bedrijfsoprichtingen en outsourceprojecten, heeft hij zorg gedragen voor een omvangrijk groeiend tevreden klantenbestand. De werkwijze van Arjan kan het beste worden omschreven als: persoonlijk, doelgericht, klantgericht en vakbekwaam met een “no nonsense” instelling!

Binnen VEG Corporate services is Arjan onder andere verantwoordelijk voor alle Nederlandstalige cliënten.

Persoonlijk of telefonisch advies

We staan u graag te woord per telefoon, skype of email, maar uiteraard is het ook mogelijk om persoonlijk advies te krijgen op een van onze kantoren in Bulgarije of via een van onze partners voor België.

 

Alle aspecten duidelijk in beeld

Zaken doen in een ander land is een grote stap. Wij zullen dan ook altijd proberen om u zoveel mogelijk te informeren en te adviseren over alle mogelijke fiscale, juridische en praktische aspecten waar u in uw situatie mee te maken kunt krijgen bij het zaken doen in Bulgarije.

 

We zijn er voor kleine en grote ondernemingen

Onze cliënten zijn zeer divers, actief in verschillende branches en al onze cliënten hebben andere behoeften. Wij zetten onze expertise met betrekking tot het zakendoen in Bulgarije dan ook in om voor iedere cliënt, ongeacht of het een MKB onderneming of een grote onderneming betreft, een passende en praktische oplossing te brengen.

 

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u gratis en vrijblijvend worden geïnformeerd over dit of een ander onderwerp op de website? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact opnemen
No comments yet.

Geef een reactie