Partner worden

Partner worden van Bedrijfsoprichtingen Bulgarije kan voor juristen, fiscale adviseurs, boekhouders of wie overige gerelateerde diensten levertPartner worden van bedrijfsoprichtingenbulgarije.be

Bedrijfsoprichtingenbulgarije.be is een initiatief van VEG Corporate services, een divisie van Balkan C & T OOD. VEG Corporate services is een corporate services provider, met kantoren in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Letland en Bulgarije.

VEG Corporate services is zowel actief als leverancier voor professionele partijen (groothandel) als op de eindmarkt.

Door haar sterke positie in de markt heeft VEG Corporate services inmiddels een enorm krachtig netwerk bestaande uit advocaten, juristen, fiscalisten, administratiekantoren, overheidsinstanties, arbeidsbureau’s in Bulgarije en daarbuiten. Het is dan ook niet vreemd dat wij cliënten hebben in nagenoeg iedere denkbare branche.

 

Persoonlijk advies in via deskundige partners

Vele cliënten hebben behoefte aan deskundig advies bij hun plannen om internationaal te gaan ondernemen. Logisch, want internationaal ondernemen heeft juridische, fiscale en praktische consequenties.

VEG Corporate services heeft geen eigen advieskantoren in België. In plaats daarvan gaat VEG Corporate services partnerschappen aan met lokale partners, zoals juridisch adviseurs, fiscale adviespraktijken en consultancy firma’s waar cliënten terecht kunnen voor advies over hun plannen de de daarbij behorende consequenties.

 

Partners in verschillende regio’s van België

Wij zijn nog altijd op zoek naar partners in verschillende regio’s van België, bent u (werkzaam voor) een fiscale adviespraktijk, juridische adviespraktijk of consultancy bureau actief op het gebied van internationaal ondernemen en geïnteresseerd in het aangaan van een partnerschap, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact opnemen

Wilt u gratis en vrijblijvend worden geïnformeerd over dit of een ander onderwerp op de website? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact opnemen
No comments yet.

Geef een reactie