Welkom in Bulgarije!

Welkom op bedrijfsoprichtingenbulgarije.beWelkom op bedrijfsoprichtingenbulgarije.be!

Deze website is een initiatief van VEG Corporate services, een divisie van Balkan C & T OOD. VEG Corporate services is een corporate services provider en actief in verschillende landen.

Bulgarije wordt als vestigingsland voor internationaal ondernemer steeds populairder. Begrijpelijk, want Bulgarije heeft als zakelijke jurisdictie een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere landen.

Als organisatie probeert VEG Corporate services een zo compleet mogelijk aanbod te bieden om zorgeloos zaken te kunnen doen in of vanuit Bulgarije.

 

De laagste belastingen van Europa

Bulgarije heeft de laagste belastingtarieven van Europa, onder andere hierdoor kiezen meer en meer bedrijven voor het oprichten van een bedrijf in Bulgarije.

Bedrijfsoprichtingen Bulgarije kan zorgen voor de volledige oprichting van vennootschap in Bulgarije, alsmede zorgdragen en adviseren over alle bijkomende aspecten.

Doordat Bedrijfsoprichtingen Bulgarije alle benodigde disciplines in huis heeft kunt u snel en optimaal zaken doen in Bulgarije!

Meer informatie

 

Bulgaarse trustdiensten om optimaal alle juridische, fiscale en praktische voordelen te benutten

Met onze trustdiensten in Bulgarije is het mogelijk om Bulgaarse vennootschappen het best te laten genieten van alle fiscale- en praktische voordelen die Bulgarije te bieden heeft.

Op deze wijze voldoet uw Bulgaarse onderneming aan alle eisen om op een juridisch en fiscaal correcte wijze zaken te doen in Bulgarije en daarmee te profiteren van de gunstige Bulgaarse belastingtarieven.

Meer informatie

 

Outsourcing naar Bulgarije zorgt voor lagere arbeids- en productiekosten

Steeds meer ondernemingen kiezen voor outsourcing naar Bulgarije. Outsourcing maakt het mogelijk dat bedrijven hun arbeids- en productiekosten significant kunnen verlagen.

Onze HRM specialisten weten de weg in Bulgarije en hebben een breed netwerk van specialisten, leveranciers, fabrieken, arbeidsbureaus, overheidsinstanties, scholen en universiteiten om zodoende altijd de juiste specialisten voor uw project te kunnen vinden!

Meer informatie

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u gratis en vrijblijvend worden geïnformeerd over dit of een ander onderwerp op de website? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact opnemen
No comments yet.

Geef een reactie